KV Bygg

Tillbyggnation

Utöka det befintliga utrymmet i ditt hem

Från vision till verklighet

Drömmer du om ett större, bättre och rymligare hem för fler familjemedlemmar eller ett hobbyrum? Kanske en altan eller ett trädäck för varma sommardagar i anslutning till ditt hus? Då är K-V Bygg byggfirman som förvandlar din vision till verklighet. Vi erbjuder professionella och skräddarsydda tillbyggnadstjänster som är utformade för att möta dina önskemål och behov.

Vår expertis inom tillbyggnationer

Vi är experter på att utöka ditt befintliga hem och ge det den extra funktionaliteten och skönheten du önskar. Våra tjänster omfattar utökning av bostadsyta, altaner och trädäck där vi skapar mer utrymme för din växande familj eller en oas utomhus, perfekt för avkoppling och underhållning på varma sommardagar och kvällar.

Läs mer om oss

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje projekt är unikt. Vårt team arbetar nära dig för att skapa en skräddarsydd lösning som passar dina önskemål samtidigt som de är extra varsamma med material och beprövade byggmetoder där hög kvalitet säkerställer en hållbar och vacker tillbyggnad. Vi kommunicerar öppet hela vägen in i mål och ser fram emot att diskutera tidsramar, önskemål och behov med dig inför ditt nya tillskott i bostadsfamiljen!

Begär offert Kontakta oss