KV Bygg

Om Oss

Att bygga med oss är att bygga med kvalitet

K-V Bygg Kalmar-Öland är ett etablerat byggföretag som grundades 1980 av byggentreprenörerna Per-Olof Jönsson och Håkan Nordborg. Idag drivs företaget med en stark garanti på kvalitet och pålitlighet av Peter Håkansson, Jimmy Lindberg och Andreas Gunnarsson med en stabil styrka på ca 20 skickliga medarbetare fullt dedikerade till att leverera professionell byggservice. Genom en nära dialog under hela byggprocessen ser vi till att vi strävar mot gemensamma mål och visioner tillsammans med både dig som kund och arkitekten.

Vi är en byggfirma specialiserad på alla typer av byggprojekt med gedigen erfarenhet inom nyproduktioner, reparationer och tillbyggnader. Vi lägger stor vikt vid ett noggrant förarbete , vilket är grunden för ett lyckat resultat. Vi börjar med att utvärdera förutsättningarna och involverar rätt samarbetspartners, med andra ord underleverantörer och arkitekter. Fortsättningsvis dokumenterar vi hela processen vilket således leder till ett högkvalitativt slutresultat, starka relationer och framför allt nöjda kunder.
Vi förstår att valet av en entreprenör är en viktig milstolpe i beslutet. Ditt hem är en livslång investering och vi strävar alltid efter att göra byggresan så smidig och givande som möjligt.
Här är några skäl till varför våra kunder väljer oss:
Vi har många års erfarenhet i branschen och förfinar våra färdigheter och kunskaper kontinuerligt för att säkerställa att vi levererar högkvalitativa projekt.

Varje kund är unik och vårt team av experter skräddarsyr våra tjänster utefter varje unikt behov och önskemål för att processen för ditt projekt ska passa in i våra kunders vardag.

K-V Bygg Kalmar Öland AB är ett byggföretag med erfarna byggare

Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet, vilket betyder att vi endast använder de bästa materialen och beprövade byggmetoder för att säkerställa att ditt hem blir hållbart och långvarigt.

Engagemanget i varje projekt gör sig tydligt från början till slut. Vår högsta prioritet är att se till att våra kunder är nöjda med resultatet.

När du anlitar K-V Bygg Kalmar Öland kan du vara trygg i vetskapen om att just din byggprocess kommer att vara smidig och våra punktliga, lyhörda byggexperter kommer att uppnå ditt förväntade resultat efter dina önskningar och behov.

Välkommen till oss på K-V Bygg Kalmar-Öland, dela dina tankar och idéer med oss, så ska vi tillsammans göra dem till verklighet!

Hållbarhet & miljö

Hållbarhet & miljö

Varje byggprojekt vi tar oss an är en möjlighet att forma en mer hållbar värld. Vi förstår att varje projekt är unikt, men vårt engagemang för miljön är konstant en ledstjärna i vårt arbete. Vi strävar alltid efter att använda klimatsmarta arbetsprocesser och minimera restavfall för att minska vår miljöpåverkan. Med varje beslut vi tar, tar vi ett steg närmare en hållbarare framtid.

Läs mer om hållbarhet och miljö

Vi hjälper dig att förverkliga dina projekt

Vi lägger stort fokus på funktionalitet likväl som på design och form. Vår passion och expertis går hand i hand och genomsyrar allt vi gör och tar oss an. För oss är det viktigt med en klar och tydlig dialog för att förhindra mindre överraskningar och förseningar. Tveka inte på att höra av dg för att bolla idéer och tankar kring ditt framtida projekt!

Begär offert Kontakta Oss